Transportari medicale al nou-nascutilor in Moldova.

Transportari medicale neonatale in Chisinau acorda o atentie deosebita transportului adecvat al copiilor care au nevoie de el. Transportul al nou-nascutilor se efectueaza cit mai sigur si profesional posibil, daca este efectuat de serviciul medical CallMed.

Servicii de transportari al nou-nascutilor in Moldova sunt insotite de o echipa de reanimare si consultativa, care include un neonatolog, un paramedic si medici de alte specializari, daca indicatiile o impun. Realizam toate diagnosticele necesare pentru toate intrebarile care apar. Pentru transportul nou-nascutilor, compania CallMed utilizeaza mijloace speciale si echipamente medicale. Bebelusii sunt transportati intr-un reanimobil modern. Copilul este plasat intr-o cuva conceputa special pentru transportul medical. Este incalzit prin convectie si furnizat cu oxigen cu concentratie ridicata. In plus, cuvez de transport este echipat cu sisteme de monitorizare, aspirarea secretiilor pulmonare, ventilatia artificiala a plaminilor.

Inainte de inceperea de transportari neonatale in Chisinau, neonatologul evalueaza starea copilului si determina disponibilitatea acestuia de a efectua cu succes transportul, chiar daca este necesar sa se recurga la un astfel de serviciu ca transportari medicale in clinica CSI. Transportul nou-nascutului incepe dupa ce totul este pregatit cu atentie:

  • copilul este infasurat intr-o patura;
  • stabilitatea tuturor monitoarelor este verificata;
  • cateterele si tuburile sunt bine fixate.

In timpul transportului in sine, medicii insotitori monitorizeaza ritmul cardiac, respiratia, masoara regulat tensiunea arteriala si temperatura corpului, efectueaza oximetrie si electrocardioscopie. Toate datele obtinute de paramedic intra in harta transportului nou-nascutului. Profesionistii care lucreaza in serviciul medical CallMed cunosc pretul ridicat al vietii fiecarui copil. Prin urmare, in timpul de transportari al nou-nascutilor in Moldova, investim toate cunostintele, experienta, grija si responsabilitatea noastra pentru a ne asigura ca bebelusul este livrat cit mai atent si cit mai curind posibil la locul unde va primi ingrijiri medicale corespunzatoare.

Transportari medicale se solicita prin apel la numarul de telefon 14112 sau la 0(22) 276587.

Ambulanta in Moldova