Transportari medicale al pacientilor in Moldova

Serviciul de ambulanta privata ofera servicii complete de transportari medicale, atit in tara, cit si in strainatate.

Transportari medicale al bolnavilor in Chisinau consta in transportul pacientului cu ajutorul personalului medical specializat in vehicule echipate cu tot ceea ce este necesar si in deplina siguranta in cazurile urgente. Siguranta transportului din punct de vedere medical este asigurata de echipamentele disponibile in ambulante, dispozitive de monitorizare, truse medicale si de resuscitare, sisteme de oxigen, precum si de personalul medical specializat in supraveghere medicala si interventii chirurgicale urgente.

Echipamente speciale sub forma de targi de vid, targi cu rafturi retractabile si un sistem de blocare reglabil, sisteme de incalzire/racire in ambulanta va permit sa transportati pacientii in cele mai bune conditii de siguranta. Acest echipament ne diferentiaza dintr-un punct de vedere pozitiv. Echipele noastre au o vasta experienta in domeniul de transportari medicale de urgenta in Moldova, atit intern cit si international.

Asistenta medicala oferita inainte de sosirea la spital este coordonata non-stop de catre dispeceri si personal medical de inalta calificare al serviciului medical privat. Viteza de sosire si eficienta in acordarea asistentei – acestea sunt cele doua avantaje ale unei clinici private. Prin urmare, putem efectua eficient transportari medicale in sau din spital sau putem oferi suport medical la evenimente.

Contactind specialistii nostri, veti primi servicii de transportari medicale in Chisinau cu inalta calitate. Accesul la servicii este oferit non-stop, 7 zile pe saptamina/365 zile pe an. Acordarea de ambulanta sau alte servicii pot fi comandate apelind 14112 sau 0 (22) 276587.

Ambulanta in Moldova.