Transportări medicale în Moldova

Serviciul Medical Privat CallMed asigură transport medical complet, asistat de către personal medical competent în condiții de siguranță deplină atât în țară cât și peste hotarele ei.

Siguranța transportului din punct de vedere medical este asigurată de aparatajul prezent la bordul ambulanțelor, aparatele de monitorizare, trusele medicale, trusele de resuscitare, sistemele de oxigen, împreună cu personalul medical bine instruit pentru supraveghere medicală si intervenții de urgență.

Dotările speciale reprezentate de targa vacumatică, targa cu tren de rulare escamotabil și cu sistem de fixare variabil, sisteme de încalzire/răcire în celula de urgență, permit transportul pacienților în cele mai bune conditii. . Acestea sunt facilități care ne evidențiază în mod pozitiv. Echipajele noastre sunt experimentate în transport medical asistat interspitalicesc și pe distanțe lungi, interne și internaționale.

Asistența Medicală Privată de Urgentă la etapa prespitalicească este coordonată la nivelul dispeceratului propriu în regim non-stop de către personal medical calificat. Astfel transportarea pacientului la spital și transportarea pacientului pentru diagnostic sunt efectuate în conformitate cu normele în vigoare.

Rapiditatea intervenției și eficiența asistenței medicale acordate sunt două dintre punctele forté ale Serviciului Privat de Ambulanță.

Apelând la profesioniști , veți avea siguranța prestării unor servicii medicale de cea mai bună calitate .

Accesibilitatea la Servicii de ambulanță privată CallMed, este asigurată 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna, 365 de zile pe an;

Transport medical se solicită prin apel la numărul de telefon 14112 sau la 0(22) 276587.

Serviciul medical de urgență privat CallMed .