Ajutor de urgență la domiciliu în caz de intoxifiere alcoolică

Aţi băut prea mult … vă este ruşine să iesiţi în stradă sau la locul de muncă? Ce-i de făcut?

CallMed vă poate oferi o soluţie – tratarea intoxicaţiei cu alcool la domiciliu.

Deşi, desigur, nu e nimic plăcut în această situaţie, nu e ceva de care să vă fie ruşine. Deoarece de multe ori o astfel de situaţie – nu este o boală, ci o consecinţă unei petreceri furtunoase recente. Terapia de detoxifiere alcoolică reprezintă curăţarea organismului de toxinele acumulate în urma abuzului de alcool.

O mare parte din pacienţii noştri – nu este vorba neapărat de „alcoolici” în acel sens, în care ne-am obişnuit să ne imaginăm, sunt oameni, care lucrează mult şi din greu, oameni, care în fiecare zi iau decizii importante şi poartă o mare responsabilitate pentru acţiunile lor şi acţiunile subordonaţilor lor. Ei nu îşi pot permite o mahmureală dimineaţa, în ciuda faptului că au şi ei dreptul la odihnă, la o companie prietenoasă. Oare cine nu a întrecut niciodată măsura în băutură? Efectuarea procedurii de detoxifiere le va permite să doarmă mai bine, să-şi revină mai repede, să se simtă odihniţi şi plini de energie, fără semne de oboseală pe faţă.

Tratarea unei intoxicaţii uşoare cu alcool, la domiciliu, este foarte comodă şi eficientă. Este o adevărată uşurare! Echipa medicilor de urgenţă CallMed sunt de serviciu non-stop, pentru ca în orice moment sa pornească spre ajutor. Perfuzia, materialele individuale sterile, preparatele medicamentoase speciale – toate acestea vă vor ajuta să vă faceţi bine. Pacientul se simte mai bine deja în timpul perfuziei. Ameliorarea apare chiar din prima oră de la începerea tratamentului. La câteva ore după manipulațiile medicale, starea dumnevoastră se va îmbunăți considerabil şi veţi putea nu doar să trăiţi fără senzaţii fizice neplăcute, dar şi să vă ocupaţi de lucrurile obişnuite, arătând, în acelaşi timp, foarte bine.

Detoxifierea se face de 1-2 ori pe zi, timp de 1-5 zile, în funcţie de severitatea stării pacientului, recomandările medicului şi alte măsuri de îngrijire a sănătăţii.

Serviciul medical de urgență privat CallMed se solicită prin apel la numărul de telefon 14112 sau la 0(22) 276587.

CallMed – acordarea asistenței medicale de urgență , consultații medicale la domiciliu.