Asistenta medicala pentru intoxicarea alcoolica la domiciliu in Moldova.

Ati baut prea mult! Este o rusine sa apara pe strada sau la locul de munca! Ce ar trebui sa fac? CallMed va poate oferi o solutie – detoxifiere alcoolica la domiciliu in Chisinau.

Nu este nimic placut in aceasta situatie, dar nu este ceva de care sa va fie rusine. La urma urmei, de multe ori o astfel de conditie nu este o boala, ci o consecinta a unei petreceri recente furtunoase. Terapia de detoxifiere este o asistenta medicala si curatarea corpului de toxine acumulate din cauza abuzului de alcool.

O mare parte dintre pacientii nostri nu sunt neaparat „alcoolici”, in sensul in care ne-am imaginat-o, ci oameni care muncesc greu si foarte mult, si care iau decizii responsabile in fiecare zi si poarta o mare responsabilitate pentru actiunile lor si actiunile subordonatilor lor. Nu isi pot permite o mahmureala de dimineata, in ciuda faptului ca au si dreptul sa se odihneasca sau sa aiba o companie prietenoasa. Da, si care nu a trecut prea mult in viata lui. O ambulanta pentru intoxicarea alcoolica in Moldova le va permite sa doarma mai bine, sa se intoarca la viata mai repede, sa se simta proaspeti si veseli, fara o singura urma de libatii de seara pe fata.

Tratamentul de intoxica alcoolica in Chisinau non-severe este convenabil si eficient. Aceasta este o adevarata usurare! O echipa de medici de urgenta este la datorie non-stop pentru a va grabi in orice moment. O picurare, materiale individuale sterile, medicamente speciale – toate acestea va vor beneficia. Pacientul devine mai bine deja in timpul picurarii. Imbunatatirea are loc intr-o ora dupa inceperea tratamentului. si la cateva ore dupa manipularile terapeutice, veti reveni la normal si veti putea nu doar sa traiti fara senzatii fizice neplacute, ci sa faceti lucrurile obisnuite, in timp ce aratati bine.

Detoxifiere se efectueaza de 1-2 ori pe zi timp de 1-5 zile, in functie de gravitatea starii bolnavului, de recomandarile medicului si de alte conditii in acordarea de asistenta medicala. In cazuri mai simple, oferim si consultatii medicale.

Asistenta medicala pentru intoxicarea alcoolica poate fi comandata sunand la 14112 sau la 0 (22) 276587.

Ambulanta in Moldova