Suportul medical al evenimentelor

Serviciul medical de urgenţă privat CallMed oferă servicii de asistenţă medicală la orice evenimente în masă, asistată de echipa serviciului de urgenţă sau individual de către medic:

  1. evenimente sportive;
  2. evenimente corporative;
  3. concerte și sărbători;
  4. participare la procesele de filmare;
  5. asistenţă procesiuni funerare.

Sărbătorile în masă, evenimentele sportive şi corporative necesită o abordare atentă şi responsabilă faţă de organizarea lor. Doar trebuie să iasă totul interesant, viu şi, cel mai important, în condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii. Serviciul echipelor medicale a devenit una dintre cerinţele esenţiale de securitate de la orice eveniment. Serviciul privat de ambulanță medical CallMed are o vastă experienţă în asigurarea medicală, în cadrul acţiunilor de masă, corporative, sportive şi evenimentelor sociale. Asistența medicală a evenimentelor este necesară pentru a acorda ajutor medical și astfel de a monitoriza siguranța celor prezenți.

Serviciul specialiştilor noştri vă garantează siguranţă şi un ajutor medical acordat la timp, în cazul în care cineva va avea nevoie, pentru toţi participanţii la sărbătoare sau eveniment. Deservirea evenimentelor corporative de către serviciul medical CallMed reprezintă un personal profesionist atent, gata în orice moment să acorde ajutor prompt, de orice complexitate, tuturor celor care au nevoie de el, să organizeze spitalizarea pacienţilor şi evacuarea victimelor.

Noi oferim transport sanitar de ultimă generaţie, echipamentul căruia permite efectuarea manipulațiilor medicale complexe, inclusiv, terapia intensivă, direct la faţa locului. Doar ambulanţele noastre sunt dotate cu tehnică modernă de reanimare şi diagnosticare, dispun de un set complet de medicamente pentru orice situaţie. De asemenea, CallMed asigură și asistența medicală la evenimente sportive, competiții internaționale de volei, fotbal ș.a..