Suport medical la sarbatori in Moldova

Ambulanta platita CallMed asigura ambulanta de serviciu la sarbatoare in Chisinau, precum si la orice evenimente de masa:

  • Evenimente Sportive;
  • evenimente corporate;
  • concerte si petreceri;
  • mitinguri si inmormintari;
  • alte evenimente.

Sarbatorile de masa necesita o abordare atenta si responsabila a organizarii lor. La urma urmei, trebuie sa-l faceti interesant, luminos si, cel mai important, sigur pentru toti cei prezenti. Asistenta medicala de serviciu la concerte in Moldova a devenit una dintre cerintele obligatorii pentru siguranta oricarui eveniment.

Datoria specialistilor nostri garanteaza siguranta si asistenta medicala in timp util, daca este necesar, tuturor participantilor la vacanta. Suport medical la evenimente sportive din cadrul serviciului medical CallMed este un personal profesionist atent, gata in orice moment sa acorde imediat asistenta de orice complexitate tuturor celor care au nevoie de ea, sa organizeze spitalizarea pacientilor si evacuarea victimelor. Putem asigura urgent transportul intr-una din tarile europene.

Oferim o noua generatie de transport medical, al carui echipament va permite sa efectuati manipulari medicale complexe, inclusiv terapie intensiva, chiar la fata locului. La urma urmei, echipamentul modern de resuscitare si diagnosticare este instalat in interiorul reanimobilelor noastre si exista, de asemenea, un set complet de preparate medicale pentru orice caz.

Suport medical se solicita prin apel la numarul de telefon 14112 sau la 0(22) 276587.

Ambulanta in Moldova