Ambulanta

Serviciu privat de ambulanța în Moldova

Serviciul de Ambulanță CallMed este prima stație de salvare din Republica Moldova din cadrul sistemului privat de sănătate,fondată pe data 01.11.2002, care oferă asistență medicală de urgență persoanelor cu probleme de sănătate.

Dvs. şi familia Dvs. merită tot ce e mai bun, anume din acest motiv CallMed oferă pacienţilor săi toate inovaţiile, pe care medicina modernă este în stare să le propună. Atunci când vine vorba de viaţă şi moarte, contează fiecare minut.

Echipa CallMed ajunge la locul necesar foarte rapid şi asigură asistenţa medicală, indiferent de prezenţa poliţei de asigurare şi de locul domiciliului. CallMed are la dispoziţia sa ambulanţe certificate, echipate şi utilate cu tot ce este necesar pentru monitorizarea continuă a indicatorilor vitali ai stării pacientului, efectuarea ventilaţiei mecanice a plămânilor, dotarea echipamentelor pentru transport şi imobilizare, etc. Serviciul de Ambulanţă CallMed are drept bază o clinică multidisciplinară la dispoziţia căreia sunt medici din diferite domenii de specializare. Aceasta vă oferă o ocazie unică de a primi îngrijiri medicale de înaltă calitate într-o singură instituţie. Serviciul de Ambulanţă efectuează transportarea medicală a pacienţilor (inclusiv în stare gravă) pe teritoriul Moldovei, a Europei cât şi în ţările CSI (Rusia,Ucraina,Belarusia,etc.) Pe lângă aceasta, este oferită transportarea pacienţilor pentru diagnostic și investigații în centre medicale specializate de diagnostic, la spital, la gara feroviară şi înapoi. Automobilele de Reanimare CallMed pot duce pacientul direct la bordul avionului, dacă este necesar transferul într-un spital din altă ţară, sau preluarea pacientului de la aeroport, pentru transferarea lui într-una din clinicile locale.

Ambulanța Privată Calmed lucrează atât cu persoanele fizice cât și cu persoane juridice. Colectivul este antrenat să facă față celor mai complicate urgențe medico-chirurgicale.

Asistența Medicală Privată de Urgență la etapa prespitalicească este coordonată la nivelul dispeceratului propriu în regim non-stop de către personal medical calificat.

Rapiditatea intervenției și eficiența actului medical sunt două dintre atuurile serviciului privat de ambulanță.

Apelând la profesioniști , veți avea siguranța prestarii unor servicii medicale de cea mai bună calitate .

Accesibilitatea la servicii de ambulanță CallMed este asigurată 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna, 365 de zile pe an.

Ambulanța CallMed se solicită prin apel la numărul de telefon 14112 sau la 0(22) 276587.

Serviciul medical de urgență privat CallMed.