Ambulanta

Asistenta medicala rapida in Moldova

Serviciul de amabulanta CallMed este prima una dintre primele clinicii medicale in Republica Moldova in cadrul unui sistem medical privat, care a fost fondata la 01.11.2002 si care ofera servicii de asistenta medicala in Chisinau pentru persoane, care au probleme de sanatate. Tu si familia ta meritati tot ce este mai bun. De aceea, clinica ofera pacientilor sai tot felul de noutati ale medicinei moderne. Cand viata atarna in balanta, fiecare minut conteaza.

Echipa soseste imediat la locul necesar si presteaza ambulanta, indiferent de disponibilitatea unei polite de asigurare si a locului de resedinta. CallMed are certificat de ambulante, dotate si echipate cu tot ce este necesar, in care monitorizarea permanenta a semnelor vitale si starea pacientului se realizeaza, precum si ventilatie mecanica, echipamente necesare pentru transport si imobilizare, etc. La centru de asistenta medicala privata in Moldova este o clinica multidisciplinara, care are medici din diferite domenii specializate. Acest lucru va ofera o oportunitate unica de a primi ingrijiri medicale de inalta calitate intr-o singura unitate.

Prin apelare pentru asistenta medicala rapida in Chisinau, efectueaza transportari medicale a pacientilor (inclusiv a celor in stare grava) in Moldova, Europa, precum si in tarile CSI (Rusia, Ucraina, Belarus etc.). In plus, va oferim servicii de livrare a pacientilor pentru cercetare la centre de diagnostic specializate, la spital, la gara si inapoi, ca si suport medical la evenimente. Vehiculele de resuscitare pot livra bolnavi direct la bordul aeronavei, daca aveti nevoie de un transfer la unul dintre spitalele straine sau pot ridica bolnavul de la aeroport pentru livrare la una dintre clinicile locale.

Servicii de asistenta medicala in Moldova lucreaza cu persoane fizice si juridice. Echipa de ambulanta poate oferi orice asistenta chirurgicala. Asistenta medicala privata oferita inainte de sosirea la spital este coordonata non-stop de dispeceri si personal medical calificat. Viteza de sosire si eficienta de acordarea asistentei medicale – acestea sunt cele doua avantaje ale unei clinici private.

Prin contactarea specialistilor, veti primi asistenta medicala in Chisinau cu inalta calitate. Accesul la servicii este asigurat non-stop, 7 zile pe saptamana/365 zile pe an. Acordarea de asistenta medicala de urgenta sau poate fi comandate apeland 14112 sau 0 (22) 276587.

Ambulanta in Moldova