Serviciul de ambulanta in Moldova

Serviciul de asistenta medicala privata in Chisinau este una dintre primele institutii medicale, care a fost fondata la 14.06.1999. Domeniul de activitate al clinicii este: ingrijirea ambulatorie, internarea, spitalul de zi si chirurgia moderna. Clinica este renumita pentru profesionalismul celor mai renumiti medici, oferind pacientilor sai examene medicale avansate si o atitudine buna a personalului fata de pacienti. Am creat un sistem integrat de ingrijire a pacientilor care ofera spitalizare pe termen scurt si vindecarea rapida a pacientului intr-un mediu sigur si confortabil.

Incepand cu 1 noiembrie 2002, lista serviciilor prestate s-a extins datorita infiintarii primului serviciu de ambulanta rapida in Moldova. Serviciul de asistenta medicala CallMed este prima statie de ambulanta in Republica Moldova in cadrul unui sistem medical privat care ofera asistenta medicala de urgenta persoanelor cu probleme de sanatate. Tu si familia ta meritati tot ce este mai bun. De aceea, CallMed ofera pacientilor sai tot felul de noutati ale medicinei moderne. Cand viata atarna in balanta, fiecare minut conteaza.

Echipa soseste imediat la locul necesar si presteaza servicii de asistenta medicala in Moldova, indiferent de disponibilitatea unei polite de asigurare si a locului de resedinta. CallMed are certificat de ambulante, dotate si echipate cu tot ce este necesar, in care monitorizarea permanenta a semnelor vitale si starea pacientului se realizeaza, precum si ventilatie mecanica, echipamente necesare pentru transport si imobilizare, etc. La centru de serviciul de ambulanta CallMed este o clinica multidisciplinara, care are medici din diferite domenii specializate. Acest lucru va ofera o oportunitate unica de a primi ingrijiri medicale de inalta calitate intr-o singura unitate.

Serviciul de ambulanta in Chisinau efectueaza transportari medicale a pacientilor (inclusiv a celor in stare grava) in Moldova, Europa, precum si in tarile CSI (Rusia, Ucraina, Belarus etc.). In plus, va oferim servicii de livrare a pacientilor pentru cercetare la centre de diagnostic specializate, la spital, la gara si inapoi. Vehiculele de resuscitare pot livra bolnavi direct la bordul aeronavei, daca aveti nevoie de un transfer la unul dintre spitalele straine sau pot ridica bolnavul de la aeroport pentru livrare la una dintre clinicile locale.

Serviciul de asistenta medicala rapida in Moldova ofera servicii complete de transportari medicale, atat pe teritoriul tarii, cat si peste hotare. Acesta poate fi suport medical la evenimente, care consta in miscarea pacientului cu ajutorul personalului medical specializat si in siguranta completa in cazuri urgente. Siguranta transportului din punct de vedere medicala este asigurata de echipamentele disponibile in ambulante, dispozitive de monitorizare, truse medicale si de resuscitare, sisteme de oxigen, precum si de personalul medical specializat in supraveghere medicala si interventii chirurgicale urgente.

Echipamente speciale sub forma de targi de vacuum, targi cu rafturi retractabile si un sistem de blocare reglabil, sisteme de incalzire/racire in ambulanta va permit sa transportati pacientii in cele mai bune conditii de siguranta. Acest echipament ne diferentiaza dintr-un punct de vedere pozitiv. Echipele noastre au o vasta experienta in domeniul transportului medical, atat intern cat si international.

Serviciul de ambulanta privata in Chisinau lucreaza cu persoane fizice si juridice. Echipa de ambulanta poate oferi orice asistenta medicala si chirurgicala. Asistenta medicala oferita inainte de sosirea la spital este coordonata non-stop de dispeceri si personal medical calificat. Viteza de sosire si eficienta de acordarea asistentei medicale – acestea sunt cele doua avantaje ale unei clinici private.

Prin contactarea specialistilor, veti primi servicii de asistenta medicala privata cu inalta calitate. Accesul la servicii si transportul medical este asigurat non-stop, 7 zile pe saptamana/365 zile pe an. Acordarea de ambulanta sau alte servicii pot fi comandate apeland 14112 sau 0 (22) 276587.

Ambulanta in Moldova