Asistență medicală privată în Moldova și peste hotare !

Serviciul Medical Privat CallMed – unul dintre primele instituții medicale private din Republica Moldova, a fost fondat pe data de 14.06.1999. Domeniile de activitate ale Clinicii CallMed sunt: acordarea asistenței medicale de ambulator, staționar, staționar de zi și intervenții chirurgicale performante. Clinica CallMed beneficiază de profesionalismul celor mai reputaţi medici, oferind pacienţilor asistență medicală de top dar şi o relaţie apropiată dintre personalul medical şi pacienţi. Am creat un sistem integrat de îngrijire a pacientului, care să ofere o durată de spitalizare cât mai scurtă şi o vindecare rapidă a pacientului în condiții de siguranţă şi confort.

Începînd cu data de 01.11.2002 spectrul serviciilor acordate a fost lărgit prin înființarea primului Serviciu Privat de Asistență Medicală Urgentă din Republica Moldova.

Dvs. şi familia Dvs. merită tot ce e mai bun, anume din acest motiv CallMed oferă pacienţilor săi toate inovaţiile, pe care medicina modernă este în stare să le propună. Atunci când vine vorba de viaţă şi moarte, contează fiecare minut.

Echipa CallMed ajunge la locul necesar foarte rapid şi asigură asistenţa medicală, indiferent de prezenţa poliţei de asigurare şi de amplasarea domiciliului. CallMed are la dispoziţia sa ambulanţe certificate, echipate şi utilate cu tot ce este necesar pentru monitorizarea continuă a indicatorilor vitali ai stării pacientului, efectuarea ventilaţiei mecanice a plămânilor, dotate cu echipament pentru transport şi imobilizare, etc.

Serviciul Privat de Ambulanţă CallMed are drept bază o clinică multidisciplinară la dispoziţia căreia sunt medici din diferite domenii de specializare. Acesta vă oferă o ocazie unică de a primi îngrijiri medicale de înaltă calitate într-o singură instituţie.

Serviciu medical CallMed efectuează transportarea medicală a pacienţilor (inclusiv în stare gravă) pe teritoriul Moldovei, a Europei cât şi în ţările CSI (Rusia,Ucraina, Belarusia, etc.). Pe lângă aceasta, este oferită transportarea pacienţilor pentru investigatii în centre medicale specializate de diagnostic, la spital, la gara feroviară şi înapoi. Automobilele de Reanimare CallMed pot duce pacientul direct la bordul avionului, dacă este necesar transferul într-un spital din altă ţară, sau preluarea pacientului de la aeroport, pentru transferarea lui într-una din clinicile locale. Siguranta transportului din punct de vedere medical este asigurată de aparatajul prezent la bordul ambulanțelor, sistemele de monitorizare, trusele medicale, trusele de resuscitare, sistemele de oxigen, împreună cu personalul medical specializat pentru supraveghere medicală și intervenții de urgență. Dotările speciale reprezentate de targa vacumatică, targa cu tren de rulare escamotabil și cu sistem de fixare variabil, sisteme de încălzire/răcire în celula de urgență, permit transportul pacienților în cele mai bune condiții de siguranță. Acestea sunt facilități care ne evidențiază în mod pozitiv. Echipajele noastre sunt experimentate în transporturi medicale asistate interspitalicesti și pe distanțe lungi, interne și internaționale;

Serviciul Medical CallMed lucrează atât cu persoanele fizice cât și cu persoane juridice. Colectivul este antrenat să facă față celor mai complicate urgențe medico-chirurgicale.

Asistența Medicală Privată de Urgență la etapa prespitalicească este coordonată la nivelul dispeceratului propriu în regim non-stop de către personal medical calificat.

Rapiditatea intervenției și eficiența actului medical sunt două dintre atuurile Serviciului Privat de Ambulanță și Transport Medical Asistat CallMed.

Apelând la profesioniști, veți avea siguranța prestării unor servicii medicale de cea mai bună calitate.

Accesibilitatea la servicii de Ambulanță și Transport Medical Asistat CallMed, este asigurată 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna, 365 de zile pe an.

Ambulanța & Transport Medical Asistat CallMed se solicită prin apel la numarul de telefon 14112 sau la 0(22) 276587.

Transportări medicale în Moldova cu serviciul medical de urgență privat CallMed  !!!